Η Εταιρία

H B & T Energy, με  έδρα την Τρίπολη του Ν. Αρκαδίας, δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα. Πιο συγκεκριμένα, με ιδιόκτητα έργα 320ΚW προσφέρει 480.000 πράσινα kW/έτος στο δίκτυο της ΔΕΗ που αντιστοιχούν σε αποφυγή έκλυσης 415 τόνων CO2 ή σε 640στρ. δάσους. Για να παραχθεί η ίδια ηλεκτρική ενέργεια με πετρέλαιο, απαιτούνται 700 βαρέλια πετρελαίου κάθε χρόνο ή 110 τόνοι.

Με την ίδια ευαισθησία στο περιβάλλον, πιστοποιημένοι απο το Κ.Α.Π.Ε. του Υ.Π.Ε.Κ.Α., αναλαμβάνουμε, σε όλη την Ελλάδα, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη ολοκληρωμένων φωτοβολταϊκών συστημάτων των επενδυτών που μας εμπιστεύονται. Για το σκοπό αυτό συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες και πιστοποιημένες εταιρίες με αποτέλεσμα την κορυφαία ποιότητα, τη μέγιστη απόδοση σε βάθος χρόνου και την καλύτερη σχέση κόστους εγκατάστασης – απόδοσης.

Τα συνδεδεμένα με το δίκτυο της ΔΕΗ έργα της B & T energy παράγουν πράσινες kWh επιτυγχάνοντας κορυφαίες αποδόσεις.

Επισκεφτείτε μας από κοντά στους ιδιόκτητους χώρους στην οδό Καραϊσκάκη 51 στην Τρίπολη, για να γνωριστούμε και να σας δώσουμε τις προτάσεις και τις συμβουλές μας για κάθε επένδυσή σας.